L’empresari immobiliari Javier López Madrid, més conegut com a ‘compi-iogui’ perquè anava a classes de ioga amb la reina Letícia, amb qui manté una relació d'amistat, va manar buscar micròfons en dos habitatges davant la sospita que algú, probablement el comissari Villarejo, hagués enregistrat converses en pisos on hauria mantingut trobades informals amb la dona de Felip VI.

Segons avança El Español, fa cosa de deu anys l’empresari, que està imputat en diversos casos de corrupció, va ordenar una escombrada en dos pisos de la immobiliària Espacio per mirar de localitzar possibles aparells d’escolta i enregistrament en una època en que el nom de Villarejo ja apareixia com un dels implicats en la seguretat de la companyia.

En l’actual context en que estan sortint a la llum diverses converses enregistrades en el seu moment per l’excomissari Villarejo, la possibilitat que es filtrin converses que comprometin la imatge de la monarquia ha augmentat, i el neguit del ‘compi-iogui’ revelat per l’esmentat mitjà dona a entendre que aquest i Letícia es van trobar en diverses ocasions en dos habitatges del passeig de la Castellana de Madrid. Es tractaria de pisos de més de 200 metres quadrats, moblats i a la venda que a l’espera de trobar comprador eren utilitzats per a reunions comercials i de representació de directius.

Sempre segons el mitjà esmentat, l’empresari López Madrid i la reina d’Espanya haurien escollit aquests immobles per mantenir “reunions informals” o bé “prendre un simple cafè entre amics en un lloc tranquil”. En tot cas, en la revisió dels pisos no s’hauria trobat cap micròfon ni càmeres.

Vinculació amb Villarejo

A més, la vinculació entre Villarejo i el ‘compi-iogui’ de Letícia va quedar acreditada quan López Madrid va assegurar davant d’un jutge haver contactat amb l’aleshores comissari en relació a un creuament de denúncies amb la dermatòloga Elisa Pinto.