Víctor Sánchez del Real, diputat al Congrés de Vox per la província de Badajoz, ha qualificat els veïns d'escons a la cambra baixa d'"etarres, colpistes i més colpistes", fent referència a la resta de partits.

El diputat de Vox ha fet aquestes qualificacions a través d'una imatge, on ha afegit noms en cada grup d'escons de l'hemicicle. Als quatre escons d'EH Bildu els ha anomenat "etarres" i als set de Junts per Catalunya "colpistes (Waterloo)". Als 15 diputats d'ERC els ha titllat de "més colpistes (secció carcerària)" i als sis del PNB de "recoge nueces". Per últim, als diputats d'Unidas Podemos els identifica com a "amics" de la resta. 

El gràfic, pintat a mà, l'ha acompanyat amb un missatge: "Es pensen que ens tenen envoltats, però no, ens tenen per sobre", ha piulat Sánchez del Real.

La Mesa del Congrés ha decidit que la formació d’ultradreta ocupi el galliner, la part més alta de l’hemicicle. Els diputats de Vox se situaran a la zona central, ocupant dues fileres. Al costat s'hi asseuran els diputats del Grup Mixt, entre els quals hi ha els representants de JxCat, mentre que a les files de davant hi seuran els diputats d'ERC.