La candidatura de Lliures x Europa Junts+ (Junts UE), que encapçalarà Toni Comín, a les eleccions europees portarà també la seva campanya fora de les fronteres de l'Estat espanyol amb convocatòries a Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Eslovènia. Els darrers dies de la cursa electoral els actes se situaran a la Catalunya Nord, on es va centrar la campanya de les eleccions al Parlament del president a l'exili, Carles Puigdemont

Junts començarà la campanya amb un míting a Barcelona, a El Fort Pienc, el punt d'on partia l'antiga carretera de Ribes que es dirigia a França, segons ha explicat el responsable de la campanya, Aleix Sarri. Hi haurà un míting central a Brussel·les, dissabte 1 de juny, i el cap de llista té previst també actes a Ginebra, Leuven, Eslovenia i a Roma. L'objectiu és subratllar la voluntat de Junts d'internacionalitzar la causa catalana pel món. Hi haurà també mítings a Mallorca i al País Valencià.

Continuïtat

Tot i no participar en aquests comicis, Puigdemont apareix al cartell electoral al costat del cap de llista i altres dels candidats, atès que la campanya vol transmetre "la idea que aquest equip continuarà la feina duta a terme pel president a l'exili".  La campanya seguirà igualment el fil conductor del discurs esgrimit per l'exili aquesta legislatura al Parlament Europeu, amb la proposta de seguir lluitant des d'Europa a favor de la reivindicació independentista i amb el missatge que la representació de Junts a l'Eurocambra és l'única que tindrà Catalunya a Europa, atès que el Principat no compta amb representació institucional a la UE. 

Puigdemont participarà a alguns actes de campanya, tot i que el protagonisme recaurà en Comín. Això no obstant, està previst que en plena campanya el Congrés dels diputats aprovi definitivament la llei d'amnistia. Per aquesta raó, divendres 31 s'ha convocat a Brussel·les un acte de Puigdemont, acompanyat del seu advocat, Gonzalo Boye.

Amb el lema Per defensar Catalunya a Europa, el logo de campanya de Junts exhibeix el mateix fons blau de la campanya de Puigdemont al Parlament, però substitueix el color magenta del signe + pel groc característic de la UE.

Al número dos de la llista figura, com a independent, Neus Torbisco; el número tres és el responsable de política internacional de l’executiva de Junts, Aleix Sarri; i el segueixen Mariona Illamola i l'exdelegat de la Generalitat a Brussel·les Gorka Knörr.

Tanca la llista el conseller Lluís Puig, junt amb l'escriptor Oriol Izquierdo, l'exconsellera d'Exteriors Victòria Alsina i l'exdiputada Aurora Madaula. Entre els suplents apareixen altres noms populars d'independents, com Lloll Bertran, Salvador Cardús i Joan Lluis Bozzo, entre d'altres.