El proper 7 de desembre els independentistes tenen la intenció d'omplir Brussel·les per protestar contra la repressió de l'Estat espanyol i apel·lar la Unió Europea, que fins ara s'ha mantingut al marge del cas català. La iniciativa va sorgir de la ciutadania, però ja ha estat assumida per l'Assemblea i Òmnium, que estan treballant en la seva organització

A part de les múltiples possibilitats d'anar a Brussel·les per compte propi, les entitats sobiranistes i també la mateixa iniciativa Omplim Brussel·les estan preparat tot tipus de transports per tal de garantir que tots els interessats es puguin desplaçar a la capital belga. 

Des de les territorials de l'ANC, i també des d'empreses particulars, s'estan organitzant autocars, que surten des de diverses poblacions catalanes. Les dates dels viatges són diferents en funció de les territorials, i van des de sortir el 5 o 6 de desembre fins a tornar el 8 o 9. En alguns casos els autocars no inclouen nits d'hotel a Brussel·les, pel que es fan dues nits d'autocar i es passa només el dia de la manifestació a la ciutat, mentre que en altres casos inclouen nits d'hotel a la capital belga o en altres llocs del país.

Els preus, per tant, varien molt i van des dels 30€ per a joves, 90€ per als adults, fins als 300€-400€, depenent dels dies que duri el viatge i els hotels escollits. Per als interessats, Omplim Brussel·les ha obert un grup de Facebook on es van fent públiques les diferents combinacions. 

...

A més, pels que no volen passar tantes hores dins un autocar, també hi ha la possibilitat d'anar-hi en avió, amb els xàrters organitzats per l'Assemblea i algunes empreses privades. En aquest cas, però, els preus són força més elevats.

Per exemple, l'ANC de Sant Boi ofereix un vol el dia 6 i tornada el 8, via Düsseldorf, i amb hotel en aquesta població alemanya, per 320 euros. En canvi, n'hi ha d'altres que ofereixen anar i tornar el mateix dia per 410€-425€, o dormint dos dies a Bruixes, per 465€. Totes les ofertes inclouen el transport fins a Brussel·les el dia de la manifestació i es poden trobar també en aquesta pàgina de Facebook

...

Finalment, la iniciativa Omplim Brussel·les també ha obert diversos grups per posar en contacte persones que vulguin anar-hi amb els seus cotxes o caravanes particulars, i vulguin compartir transport, o per als amants de les motos que vulguin anar-hi amb aquest transport. A més, a través del canal de Telegram, la iniciativa centralitza totes les informacions pràctiques per als desplaçaments a les manifestacions.