La consellera Clara Ponsatí ha sortit en defensa de les primàries que impulsa el periodista i filòsof Jordi Graupera a Barcelona per escollir un candidat de l'independentisme a les eleccions municipals de l'any vinent. Segons Ponsatí, cal renovar i enfortir els lideratges.

"Renovem i enfortim lideratges. Les primaries obertes de l'independentisme són molt bona idea. Jo ja he signat. La proposta de Graupera d’unes primàries independentistes per a Barcelona s’acosta a les 11.000 signatures", ha indicat.

La web per recollir signatures per donar suport a aquesta proposta es va engegar després de la conferència en la qual Graupera va anunciar la seva postura, dimarts de la passada setmana, i va aconseguir en poques hores 7.000 signatures.

Graupera, que vol presentar-se a aquestes primàries, va defensar en la conferència que l'independentisme guanyarà les municipals a la capital catalana si va junt però que, si ho fa per separat, l'alcaldessa, Ada Colau, podria revalidar el mandat "per un sol vot", o Ciutadans es podria fer amb l'alcaldia.