"El Govern espanyol ha d'explicar als ciutadans què ens estan demanant" des de França, país que "ha de tenir tota la solidaritat d'Espanya". L'exministra de Defensa, Carme Chacón, demana al Govern espanyol que les peticions d'actuació contra l'Estat Islàmic passin pel pacte antigihadista, ara format per el PP i PSOE i que s'ampliarà a d'altres formacions com Ciutadans, i que s'executi "a nivell de la Unió Europea perquè això és un combat global".

"No pot ser que ens llevem un matí a les nou escoltant que el Govern d'Espanya ha acordat amb França enviar tropes a Mali i que a les deu ens ho revoqui la vicepresidenta perquè hi ha hagut un atemptat terrorista a Bamako. Això no és seriós", ha dit. La candidata del PSC a les eleccions generals s'ha mostrat convençuda que "hem d'aprendre d'Iraq" i de Síria que la solució "no és bombardejar", sinó que cal "un pla polític per estabilitzar la zona".

També ha exigit al president del Govern, Mariano Rajoy, que expliqui què li ha demanat el primer ministre francès, Manuel Valls que faci en el conflicte sirià en resposta als atemptats de París.

Chacón també s'ha referit a la proposta de Junts pel Sí a la CUP. "Les presidències corals, amb tu però sense tu" no són la solució "per fer créixer Catalunya", que "necessita estabilitat política i seguretat jurídica".

Alhora, també ha dit a Mariano Rajoy, que ha delegat en Soraya Sáenz de Santamaría els debats electorals, que "si té temps per comentar el futbol a la ràdio, té temps per anar als debats" a "retre comptes de la seva gestió".