El cessament de Patrícia Plaja, la responsable de comunicació dels Mossos, per una piulada des del seu compte personal sobre el cas de la Manada, ha provocat indignació, i això s'ha reflectit a les xarxes. Fins i tot el Col·legi de Periodistes li ha mostrat el seu suport:

Alguns han valorat molt positivament la feina de Patrícia Plaja al front de la informació dels Mossos, i han relacionat el seu cessament amb la bona tasca realitzada en el moment dels atemptats de les Rambles o fins i tot l'1-O.

D'altres han insistit en què el 155 faculta al govern a cessaments intolerables:

Molta gent ha reaccionat al fet que el primer càrrec públic que hagi caigut pel cas de La Manada, hagi estat justament, algú que s'hagi solidaritzat amb la víctima.

També hi ha qui ha comparat el cas de Partícia Plaja amb el del tinent coronel Daniel Baena de la Guàrdia Civil, que en el seu tuiter llançava missatges contra els polítics independentistes que ell mateix investigava i que no ha rebut cap sanció.

Patrícia Plaja ha rebut molts suports de polítics de diferents formacions. Han mostrat la solidaritat amb ella líders d'ERC i de JxCat, però també dels comuns, com Elisenda Alamany.