Centenars de persones d'arreu de l'Estat s'han concentrat aquest dissabte davant del Tribunal Suprem a Madrid sota la plataforma No hi ha justícia, la qual agrupa més d'un centenar d'organitzacions de tot Espanya. Entre les reivindicacions dels mobilitzats hi ha hagut l'alliberament dels presos polítics, la fi de la impunitat del franquisme, la denúncia de la manca d'independència de la justícia, entre altres.

Entre els assistents hi havia els diputats independentistes al Congrés, Míriam Nogueras i Gabriel Rufián, representant respectivament el PDeCAT i ERC, partits adherits a la plataforma organitzadora de la manifestació. Nogueras s'ha preguntat en declaracions als mitjans de comunicació: "Què més ha de passar perquè Europa es posicioni?”. La vicepresidenta del PDeCAT també ha afirmat que "els partits espanyols estan més interessats a defensar conceptes franquistes com és la unitat territorial que defensar drets civils i democràtics".

Per la seva banda, el republicà Gabriel Rufián ha destacat que "aquí hi ha gent que parla idiomes diferents, que té cognoms diferents, que al seu balcó te banderes diferents i que denuncia el mateix: la injustícia de l'Estat". Rufián també ha comentat que no entén per què "Podemos no és aquí".

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent també ha estat present a la convocatòria i, juntament amb una altra membre de la formació anticapitalista, Laia Estrada, ha assistit "per denunciar la repressió de l'Estat que estem patint" i ha titllat la justícia espanyola "d'autèntica merda", segons han dit en un vídeo difós a través de les xarxes socials.

La periodista Cristina Fallarás ha tancat els parlaments amb un record pels presos polítics.