Els CDR han tallat les principals carreteres i vies d'entrada a la ciutat de Barcelona. Concretament, han aconseguit tallar la Meridiana a l'alçada de Fabra i Puig, la Diagonal a Maria Cristina i la Gran Via a tocar de la plaça de les Glòries. 

A les set i mitja de la tarda, centenars de persones en aquests tres punts de la ciutat han saltat a la calçada del carrer per impedir el pas dels vehicles que hi circulaven. El tall més nombrós és el de la Diagonal, on hi participen més de dues-centes persones.

A la Meridiana també s'ha tallat la via, una acció que es convoca cada nit des de la publicació de la sentència. Una estona abans del tall, diversos grups han denunciat la presència de policia molt aprop d'on es volia efectuar el tall. Alhora, a la Gran Via, més d'un centenar de persones ha tallat molt aprop de la plaça de les Glòries, tot i que després s'ha desplaçat fins el carrer Badajoz i ha reunit més de miler de persones.

Tall cdr meridiana - Sergi Alcàzar

 

Sergi Alcàzar

tall cdr gran via glories - enric rovira

Enric Rovira

Tots els talls coincideixen amb els que hi ha hagut al llarg del dia a l'AP-7 i a l'N-II a les comarques gironines convocats per Tsunami Democràtic, que també ha cridat a bloquejar la frontera entre Espanya i França pel País Basc. També hi ha hagut talls a altres punts del país com l'A-7 a Tarragona.