Els CDR de Catalunya ha convocat per aquest diumenge 3 de novembre a dos quarts de nou del vespre una cassolada davant l'hotel Juan Carlos I, on està previst segons algunes fonts que s'hi allotgi el rei Felip VI la vigília de l'entrega de premis Princesa de Girona. 

La convocatòria -que no vol "deixar dormir" el Rei- està convocada "contra el repressor" i "per la República". 

Els partits independentistes havien demanat ajornar la visita del Rei per tal que no influís en la campanya electoral, però aquest dissabte la Junta Electoral Provincial de Barcelona ha desestimat el recurs. 

JxCat i ERC consideraven que resultava electoralista que Felip VI participés en un acte en plena campanya electoral a un lloc com Catalunya, on l'afinitat o rebuig a la seva figura forma part de l'argumentari habitual de la discussió política. Ara, però, la Junta ha resolt "denegant" les peticions que feien per ajornar l'acte fins a després del 10-N.

"És una visita institucional amb motiu del lliurament dels premis anuals de la Fundació Princesa de Girona. Aquest acte no té cap contingut electoral i en conseqüència no és aplicable l'article 50 de la LOREG", diu la resolució.