El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat aquest dissabte en un acte de JxCat a Sabadell en què s'ha trobat amb un grup de CDR que li han advertit que seguiran collant el Govern. Alhora, els CDR també han recordat al president que mai deixaran de costat el Govern, però que el collaran perquè no baixi la guàrdia.

Per la seva banda, el president els ha dit que han seguir lluitant per la unitat de l'independentisme, atès que al cap i a la fi tots busquen el mateix i s'ha mostrat sorprès perquè els CDR no hagin participat a l'acte de JxCat. Concretament, Torra ha recordat que si es van poder fer tant el referèndum de l'1-O com l'aturada de país del 3 d'octubre va ser perquè el conjunt de l'independentisme va anar unit. Alhora, el president ha dit que ell fa deu mesos que es dedica a la política.

En el mateix moment, Torra també ha dit que s'ha de respectar la feina dels Mossos quan actuen com a policia judicial de la justícia espanyola, després de les entrades de la policia en diverses escoles catalanes per retirar llaços grocs per mandat de la fiscalia.

"Aneu en direcció contrària"

Un dels membres dels CDR ha recriminat a Torra que el Govern no està anant cap a la independència, sinó que "el Govern va en direcció contrària" al que s'havien compromès en la campanya electoral.

Torra ha contestat que ell continua en la mateixa direcció que va prometre en el discurs d'investidura, però li han recriminat que en aquest cas el poble no rep el mateix missatge que envia el Govern.