La dirigent del PP Cayetana Álvarez de Toledo hi ha tornat, i ha acusat un altre cop el pare del vicepresident espanyol, Pablo Iglesias, de ser un terrorista. "Algú que milita en una organització terrorista és un terrorista", ha indicat la dirigent popular, que ha recordat la pertinència del pare d'Iglesias al FRAP.

Amb això ha volgut esquivar el fet que Francisco Javier Iglesias no va ser acusat mai de participar en actes violents. Álvarez de Toledo només ha reconegut, com un gest cap al vicepresident espanyol, que "els fills no som responsables del que facin els nostres pares".

La portaveu parlamentària del PP ha afirmat també que exigirà que es mantinguin aquestes paraules del Diari de Sessions de Congrés, tot i que la presidenta de la cambra, Meritxell Batet, va demanar retirar-les. Ha ironitzat amb el fet que Iglesias amenaci de portar-la als tribunals, "com fan les folklòriques".

Encara que al PP l'acusació de "terrorista" ha provocat malestar,  Álvarez de Toledo s'hi ha reafirmat i ha al·legat que és un "fet fàctic", perquè, segons ella, el mateix líder de Podemos ha assegurat en altres ocasions que el seu pare era militant del FRAP als anys 70.