Cayetana Álvarez de Toledo repetirà com a cap de llista del PP a les eleccions del 10-N. L’actual portaveu dels populars al Congrés dels Diputats, que passarà a la història per haver encapçalat la llista que ha tret els pitjors resultats en unes eleccions a Catalunya, ha confirmat al seu grup parlamentari que es tornarà a presentar, segons informa Público.

Álvarez de Toledo va ser la cap de llista del PP a les eleccions del 28-A per decisió de la direcció nacional del partit, una aposta personal de Pablo Casado que va comptar amb el suport del l’actual president del PP català, Alejandro Fernández. L’objectiu era plantar cara a Inés Arrimadas, la candidata de Ciutadans. La formació, però va patir una patacada monumental, aconseguint únicament un escó, superant per poc la barrera del 5% amb 155.504 vots.

La candidata popular, segons el digital, preveu una campanya complexa  a conseqüència de la sentència del procés. El partit espera millorar els resultats a Barcelona i aconseguir un escó a Lleida.