La diputada del Partit Popular per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha visitat Girona com a mostra de suport al candidat del partit a la capital, Albert Mas. Una visita que s'ha produït enmig d'un notable operatiu policial de seguretat, com ha denunciat el portaveu municipal de Guanyem Girona, Lluc Salellas. "Desplegament policial excepcional (municipal, Mossos i secreta de la PN). Buscava la foto i s'ha trobat sola perquè la gent deia que mentre ella era a dins ells no votaven." La piulada no ha quedat sense resposta per part de Cayetana, que ha insultat el regidor cupaire, dient-li "gentussa".

Lluc Salellas @lsalellasvilar 

Lluc Salellas @llsalellasvilar

"Vaig rodejada de policies per gentussa com vostè", li ha etzibat la popular, que hores després també ha atacat el germà d'en Lluc, Bernat Salellas: "El seu germà, una altra joia, va defensar com a advocat els acusats per la crema de fotos del Rei i el setge al Parlament de Catalunya". 

Cayetana Girona avia @cayetanaat

Cayetana Álvarez de Toledo Girona @cayetanaat

Álvarez de Toledo ha completat els seus desafiaments tuitaires amb una piulada ben matinera on es referia a la ciutat dient "Gerona española".