Un jove sabadellenc va ser agredit el cap de setmana passat en un festival de música a Croàcia per portar una estelada. El noi, Martí Graells, explica al seu Instagram que va anar al festival Ultra Europa, a la ciutat de Split, amb una amiga del país a qui visitava. Ella li va explicar que en aquest esdeveniment era tradició lluir la bandera del país de procedència, i li va demanar que portés dues estelades, una per cada un.

Graells ha narrat que quan el festival estava a punt d’acabar, un noi amb una bandera espanyola es va aproximar i li va etzibar: "Català de merda, presumeixes de bandera?", i després va clavar-li un cop de puny a la cara. Ell no s'esperava aquesta agressió i li va preguntar si l'havia agredit per portar l'estelada. Segons Graells, seguidament el noi li va clavar un altre cop de puny. Després d’aquests fets, l’agressor i els seus amics van fugir.

Graells ha conclòs que el festival Ultra serveix "per conèixer altres persones d'arreu del món" i que no pot entendre com l’agressor pot odiar d’aquesta manera a un país i la seva bandera.

"Encara hem de lluitar pels nostres drets perquè això no pot passar de nou a qualsevol part del món. Tothom és lliure de tenir ideals diferents", ha expressat Graells al seu Instagram.