Adolfo Suárez Illana, fill del president del govern espanyol a la transició Adolfo Suárez, ha estat repescat per Pablo Casado per unes llistes electorals malgrat que es va retirar de la política després del seu sonat fracàs en les eleccions autonòmiques del 2003 a Castella-la Manxa, on ni tan sols va recollir l’acta de diputat. Suárez Illana serà el número dos a les llistes del PP a les eleccions generals per la circumscripció de Madrid, és a dir, just per darrera de Pablo Casado.

De fet, Suárez Illana va apropar-se novament al PP amb l’arribada de Pablo Casado a la presidència del partit, integrant-se al nou equip amb l’encàrrec de liderar la renovació ideològica a través de la nova fundació del PP, Concordia y Libertad.

Suárez Illana, que no ha pogut mai deslliurar-se de l’etiqueta de ser el fill d’Adolfo Suárez -designat a dit president del Govern espanyol per Joan Carles el 1976 i vencedor de les primeres eleccions lliures després de la dictadura feixista el 1977-, encarna, segons Casado, “els principis i valors del nou projecte del PP”, així com el "patriotisme" i la "concòrdia".

Casado ha anunciat el fitxatge en un esmorzar informatiu del diari ‘El Mundo’, que ha comptat amb l’assistència, entre d’altres, de la candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo.