Bona part de la premsa espanyola i els usuaris a través de les xarxes, han carregat contra la ministra d'Igualtat de Podemos, Irene Montero, per assistir als seus actes amb la seva filla petita Aitana, de sis mesos, als braços. El que menys ha agradat a un sector és que utilitzi el cotxe oficial per portar la seva filla i descriuen l'arribada de Montero, un detall que en els altres ministres no és noticiable. Per exemple, Ok Diario on també destaca la vida privada de Montero i el fet de ser parella sentimental de Pablo Iglesias.

ok diario

El diari Periodista Digital també defineix Montero com una victimista que vol fer-se ressò del seu sacrifici com a mare: "Irene Montero monta un show victimista llevando a su hija a la Sexta y en las redes la ponen fina filipina".

periodista digital

Les darreres aparicions de la ministra amb la filla també han estat a Quintos de Mora (Toledo) per la reunió de govern on va viatjar amb cotxe, en comptes de l'autobús amb què anaven tots, o a la Biblioteca Nacional de Madrid per la projecció d'un documental sobre feminisme. Les xarxes també demostren que aquesta imatge encara no està acceptada per una part de la societat i la titllen de "populista".

A l'altra banda, Montero també ha trobat el suport a twitter com la col·laboradora de El Nacional, Marta Roqueta:

La darrera via de debat és el cotxe oficial, com es pregunta el periodista Josep Manuel Silva: "No és una critica. Perquè tinc dubtes. Us sembla correcte conciliar amb cotxe oficial?"