El Partit Popular ha fet entrar Jordi Pujol i Marta Ferrusola en la seva campanya "La Catalunya valenta", nascuda per contrarestar les campanyes sobiranistes a favor del referèndum. Al nou material que avui ha presentat el president del PP català, Xavier García Albiol, l’expresident i la seva dona apareixen en una imatge sobre el lema “ells no necessiten pensió, per això juguen amb la teva”.

La nova fase de la campanya se centra en l’argument, sostingut pel PP, que la independència posaria en perill les pensions, calculant que tres de cada deu pensionistes perdrien els seus ingressos en cas de constituir-se un Estat català independent.

campanya pp pujol ferrusola foto pp

Aquesta campanya, que Albiol va definir com la campanya “del  a sumar” com a resposta “davant la discòrdia, la divisió i la fractura del separatisme”, va començar amb un primer cartell amb una parella de militants del PP fent-se un petó; a la galta d’ella hi ha pintada la bandera espanyola i a la del noi, la senyera. Una imatge que va acompanyada pel lema “Valents per seguir creixent junts”.