El president del PP català, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest divendres la campanya 'La Catalunya valenta' que neix per posar en valor que “a Catalunya, el millor que li pot passar és seguit formant part d’Espanya, davant dels que callen davant l’independentisme”.

Albiol ha assegurat que aquesta no és una campanya del ‘no’ al referèndum, sinó que “és la campanya del ‘sí’ a sumar, a la veritat, a voler-se, també amb sensualitat. És una campanya en positiu davant la discòrdia, la divisió i la fractura del separatisme”.

La campanya començarà aquest mateix dissabte amb 24 actes que se celebraran en 24 municipis, perquè tal com ha declarat el popular, “no ens resignem al silenci, per això sortim al carrer”, en clara referència a Ciutadans. La campanya s’allargarà durant el mes de maig amb actes a 96 municipis on diversos representants del partit explicaran el seu projecte entregant 650.000 fulletons en castellà i català.

Al cartell de la campanya hi apareix una parella de militants del PP fent-se un petó; a la galta d’ella hi ha pintada la bandera espanyola i a la del noi, la senyera. Una imatge que va acompanyada pel lema “Valents per seguir creixent junts”.

Albiol ha considerat que als populars els faltava una campanya presentant arguments que anessin més enllà dels econòmics i socials. “Volem explicar que Catalunya és la nostra terra i que Espanya és la nostra terra. Transmetre l’orgull del que som com a terra catalana que forma part d’un gran projecte i d’un gran país”, ha aclarit.