Nou episodi fake del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. El nou teatre ha estat en un menjador d'un pis a Parla, Madrid, on Sánchez va anar a fer un cafè amb dos joves receptors del salari mínim interprofessional. Sánchez ha estat l'encarregat de publicar el vídeo on se'l veia assegut a una taula juntament amb els joves, Mari Carmen i Óscar, xerrant sobre els avantatges de la nova pujada de l'SMI, que s'aprova aquest dimarts. "La Mari Carmen i l'Óscar són dos joves que cobren l'SMI. Avui m'he pres un cafè amb ells a casa seva i hem parlat dels seus projectes i inquietuds", va escriure al seu compte de Twitter. Al vídeo, Sánchez i els dos joves parlen sobre les seves feines i les condicions laborals i assenyalen que la pujada salarial "es nota" i que ara els fan contracte indefinit "més aviat". 

L'escàndol ha estat quan s'ha descobert que un dels joves, Óscar González, és germà de Cristian González, un càrrec del PSOE i de La Moncloa, segons han destapat diferents mitjans. Cristian González és un politòleg, de 25 anys, i actual secretari general de les Joventuts Socialistes de Parla (JJSS), a més, també ocupa el càrrec de conseller tècnic de la Direcció Adjunta del Gabinet de la Presidència del govern espanyol des de la tardor passada. 

Els paperots de Pedro Sánchez

La d'aquesta setmana no és la primera trobada fake que Pedro Sánchez intenta vendre. El passat mes de gener, el president del govern espanyol es va gravar jugant a petanca amb un grup de jubilats a un parc de Coslada, a Madrid. Hores més tard, també es va descobrir que aquests pensionistes anònims eren diversos càrrecs del PSOE madrileny i exregidors del municipi. El grup també l'integrava l'alcalde de Coslada, el socialista Ángel Viveros. En el vídeo es veu com Sánchez arriba a un parc on aquests presumptes jubilats estan jugant. Aquests s'anaven acostant al líder dels socialistes a poc a poc, com si es tractés d'una trobada casual, i li donaven l'enhorabona pel seu paper al Fòrum de Davos.

Entre les persones que apareixen al vídeo, OkDiario va revelar que eren Joaquín López Galán, membre de la secretaria d'acció electoral del PSOE de Coslada i pare d'Iván López Marina, actual regidor d'Educació i Esports. També apareix al vídeo José Ventura Sousa, secretari d'Administració del PSOE de Coslada, i pare de José Sousa, actual segon tinent d'alcalde i regidor de Política Territorial de l'Ajuntament. A més, també hi va jugar Juan Santos, secretari de política municipal dels socialistes de Coslada i candidat del PSOE al consistori fa dècades. 

El passat setembre Pedro Sánchez va protagonitzar un altre teatre, on el PSOE aprofitava l'estrena del curs polític amb una jornada de portes obertes per a gent anònima, entre els quals, casualment, es trobaven diversos militants i càrrecs socialistes com la tinenta d'alcalde de Rubí.