Bruno Pérez, el figuerenc expert en ciberseguretat que va ser destituït del seu càrrec al govern autonòmic de l'Aragó per "pèrdua de confiança" ha explicat a Catalunya Ràdio les seves impressions després del cesament. I ha apuntat directament a la catalanofòbia del president aragonès, Javier Lambán.

Pérez ha afirmat que es troba "en estat de xoc" i ha explicat sentir-se víctima d'una persecució política. "En un país democràtic no hauria d'anar explicant què penso", ha explicat, "no hauria de donar explicacions de la meva visió política, sigui quina sigui la feina". L'ha sorprés haver estat perseguit per unes imatges penjades a les xarxes relacionades amb una activitat feta per ell el 2013. Ha acusat de la seva destitució, directament, al president aragonès, el  socialista Javier Lambán: una "persona que s'ha declarat catalanofòbica des del minut zero, i que ha tret rendiment polític d'aquesta tendència".

Ha explicat que a ell se'l va anar a buscar pel seu perfil tècnic, perquè no coneixia ningú relacionat amb el govern de l'Aragó. Ha afirmat que ell va desplaçar-se a l'Aragó per a "ajudar" i ha agraït a la gent de Podemos de la regió el seu suport. I ha explicat que volen treballar "per a tothom", un plantejament que a ell "li agradava".