L'entrevista a Telva de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha despertat tota mena de comentaris d'humor en la xarxes socials. Les bromes han sorgit no per les fotografies amb vestit de nit en el mateix Parlament, sinó més aviat per una de les frases destacades en l'avanç de la conversa amb la revista del cor: "El meu marit era nacionalista. Ara intento apartar-lo de tot això".

Als usuaris de Twitter els ha faltat temps per treure la seva punxant ironia amb què s'han dirigit al comentari de Arrimadas i amb tota la creativitat han deixat anar comentaris en els quals parodiaven la menció. Encara que alguns usuaris, molt crítics, han tirat per la part política —insinuant per exemple que la líder de Ciutadans representa el "nacionalisme espanyol" —, d'altres han optat per la creació.

"Abans el meu marit pensava només, ara intento allunyar-lo d'això", deixa anar un altre internauta amb referència al que representa el postulat de Arrimadas. Un usuari de Twitter s'afegeix al fil i el porta al terreny futbolístic: "Abans el meu marit era del Barça, ara pels meus collons no veu ni el futbol", ha sentenciat.

Algunes personalitats conegudes, relacionades amb el mateix sector independentista, s'han burlat de la frase. És el cas de l'exdiputat de Junts pel Sí Germà Bel que deixa anar: "El meu marit es drogava, però ara el tinc de rehabilitació".

Alguns altres fins i tot ho porten al terreny cultural i recuperen instantànies d'Arrimadas a la Feria de Abril per dir: "El meu marit era d'un esbart dansaire, ara intento que canti copla".

També et pot interessar: Arrimadas diu ara que Telva es va inventar la declaració sobre el seu marit