La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha lloat el "pas endavant" de les persones que decideixen fer política malgrat les "circumstàncies molt complicades" amb què assegura que es poden enfrontar. "La gent que dedica el seu temps a la política, pot trobar-se, en la situació de conflicte polític que tenim amb l'estat espanyol, amb una sèrie de conseqüències de caràcter penal", ha alertat en declaracions a la premsa a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), on ha donat suport a la regidora Eva del Amo, que serà la cap de llista de Junts a les eleccions municipals del maig vinent. Segons Borràs, aquests comicis "són importants" però el partit "treballa per un projecte per a les generacions" actuals i futures.

Borràs ha volgut traslladar un missatge de "suport, confiança i respecte" cap a totes aquestes persones que "dediquen el seu temps a la política i a tractar de ser útils per millorar la vida de les persones" malgrat que aquesta acció els pugui suposar enfrontar-se a "conseqüències penals" derivades del conflicte amb l'Estat.

Laura Borras Ametlla de Mar Junts per Catalunya
Laura Borras acompanyada de la diputada Mònica Salas en la presentació d'Eva del Amo com a candidata a l'alcaldia de l'Ametlla de Mar. / Foto: Junts per Catalunya

Borràs es reafirma en el resultat de la consulta interna de Junts

La presidenta de Junts ha acompanyat, juntament amb la diputada al Parlament, Mònica Salas, a la regidora Eva del Amo, en la seva presentació com a candidata de Junts a l'alcaldia de l'Ametlla de Mar en les pròximes eleccions municipals. Un municipi on actualment, i des de l'any 2016, hi governa Jordi Gaseni, regidor d'Esquerra Republicana. L'acte, que s'ha celebrat a l'ajuntament del municipi, ha aplegat una cinquantena de persones amb una gran presència femenina. Borràs ha aprofitat, a la sortida de l'acte, per assegurar que les eleccions municipals són "importants" per a Junts, però que el seu partit no treballa per les eleccions, sinó "per un projecte per a les generacions de ciutadans" actuals i futures. 

En aquest sentit, ha volgut reivindicar el resultat de la consulta interna de Junts per decidir si continuaven al Govern. "El resultat ens reafirma en aquesta lògica de saber qui som, de ser fidels als nostres objectius fundacionals", ha expressat Borràs, que ha afegit que alhora és "la manera de ser fidels a totes les persones que dipositen la confiança" en el seu partit. La presidenta de Junts també ha volgut trencar una llança en favor de la política municipal, que ha defensat com "la política gran". "Hi ha gent que es pensa que la gran política es fa des de les institucions com el Parlament de Catalunya, i jo dic que es fa gran als Ajuntaments del nostre país", ha afirmat.