La diputada de Junts per Catalunya Laura Borràs ha atès els mitjans catalans abans d'entrar al Congrés dels Diputats. Primer ho ha fet a SER Catalunya, al programa de matí Aquí Cuní, on s'ha centrat en l'acord d'Esquerra per abstenir-se en segona volta i permetre la investidura de Pedro Sánchez: "Esquerra ja deu saber què ha negociat i com ho ha negociat" i afegeix que "en qualsevol pacte es prenen les garanties abans i no després, les precaucions s'han de prendre abans".

Borràs ha posat l'èmfasi en "les garanties" perquè argumenta que el seu partit, Junts per Catalunya, no en va trobar per part dels socialistes. A més, no sap quins acords específics ha tancat Esquerra, però confia que s'hagin explicitat bé abans de fer Sánchez president per evitar sorpreses: "Els independentistes, o com a mínim els independentistes de Junts per Catalunya, no podem donar suport al govern de Sánchez" ja que els socialistes es neguen a reconèixer el dret a l'autodeterminació.

Com la resta dels seus companys de partit, Borràs celebra la decisió d'Europa de reconèixer la immunitat de Carles Puigdemont, Toní Comín i Oriol Junqueras per ser eurodiputats i estrenar-se en la primera sessió de l'any 2020 al Parlament Europeu el proper dilluns 13 de gener: "La carta als Reis ja ha passat, a nosaltres ens van donar bones notícies d'Europa, però Espanya no es belluga". Posteriorment a l'entrevista amb Josep Cuní, la diputada de Junts per Catalunya també ha atès El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, on ha assegurat que en una negociació entre governs "ha de ser-hi el govern, i per tant Junts per Catalunya".

En clau catalana, Borràs no sap si hi haurà eleccions al Parlament de Catalunya aquest any, tot i que admet que no es refia del que diu "un diari com La Razón" que és qui ho ha publicat. En aquesta línia, el diputat Eduard Pujol també ha assegurat a Ràdio 4 que "aquest govern no aposta per eleccions el 2020".