La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, el diputat de JxCat al Parlament Francesc de Dalmases, l'activista Roger Español, el diputat d'ERC al Parlament Ferran Civit i el periodista Antonio Baños han participat en el 45è tall de l'avinguda Meridiana.

L'acció ha començat a les 20h del vespre al punt habitual de tall, la cruïlla entre la Meridiana i el passeig de Fabra i Puig. Els manifestants han dut a terme la pràctica de creuar el carrer lentament fins a col·lapsar el trànsit.

 Aviat, però, els dispositius d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han obligat els manifestants a dissoldre el tall.

Després d'uns minuts de voltar pels voltants, els concentrats han tornat a tallar un altre punt de la Meridiana. Agents de la Brimo han fet acte de presència poc després i han obligat als manifestants a pujar a la vorera, sense que es produís cap incident.

Al crit de 'Meridiana Resisteix', 'llibertat presos polítics' o 'la policia tortura i assassina' els mobilitzats s'han tornat a desplaçar per tal de tallar per enèsima vegada el carrer.

Finalment, antiavalots d'ambdues policies han pressionat i encapçulat els manifestants fins a retirar-los de la Meridiana. "Demà tornarem", han avisat els manifestants abans de dissoldre la concentració.

Dos persones han difós posteriorment a través de les xarxes que la policia els ha identificat i denunciat quan estaven a la vorera "sense fer res".

El portaveu de la CUP al Parlament, Carles Riera, també ha penjat una fotografia a les xarxs des del tall.

Per altra banda, un grup de CDR acompanyats dels acampats desallotjats de la plaça Universitat han tallat el carrer Balmes aprofitant que els esforços de la policia se centraven en la Meridiana.