El restaurant 'Les putes receptes de la iaia', obert a Vic després de l'èxit del blog de cuina amb el mateix nom, ha patit un boicot per part de molts usuaris indignats per una pissarra de l'establiment. En aquesta hi posava "En aquest local NO s'acata i NO es respecta la Constitució espanyola". Des que el missatge va començar a córrer per les xarxes socials, el local ha patit amenaces i un allau de valoracions falses a pàgines com Tripadvisor, Google Business o Facebook.

Alguns comentaris proposen coses com "fotre-li un tret l'amo perquè si no respecta la Constitució tampoc respecta el dret a la vida inclòs en ella", fer reserves falses i no presentar-se o marxar sense pagar.

Moltes valoracions intenten fer-se passar per clients descontents vertaders i els acusen d'homòfobs o d'haver trobat insectes a l'amanida -plat que no cuinen-. D'altres, en canvi, deixen veure al seu comentari que el motiu de la crítica és el posicionament dels propietaris del local a favor de la independència de Catalunya.

"Això del cartell contra Espanya i la nostra Constitució és una vergonya", "només els falta posar no es permet entrar espanyols" o "són males persones i no puc parlar en el meu idioma. Inciten a l'odi" són només algunes de les crítiques que es poden llegir a les pàgines de valoració.

Aquest cas de boicot se suma als que han tingut lloc recentment a altres locals també per motius ideològics, com el del restaurant Semproniana que va organitzar un "sopar groc" i el restaurant de l'actorToni Albà.