El policia franquista Antonio González Pacheco, conegut com a Billy el Niño, té una cinquena medalla, aquesta concedida per l'Exèrcit l'any 1977, que se suma a les altres distincions policials que li van atorgar el 1972, 1977, 198 i 1982 i que li han procurat un 50% més de pensió. 

Aquesta informació la confirma El diario.es, que ha tingut accés al full de serveis del policia acusat de tortures. Aquest full l'ha proporcionat la Direcció General de la Policia després que el Consell de Transparència li obligués a fer-ho, ara bé, el citat digital assegura que aquest full està ple de ratllades.

Entre la informació que no està ratllada al full de servei de Billy el Niño, hi destaca una data; 22 de juny de 1977. Aquest dia González Pacheco va ser guardonat amb la "Cruz al Mérito Militar con distintivo blanco, 2ª Clase".

Aquesta condecoració es lliura a militars, civils o membres de la policia o de qualsevol estament militar per "mèrits, treballs, accions, fets o serveis rellevants, que es duguin a terme durant la prestació de les missions o serveis que ordinària o extraordinàriament siguin encomanats a les Forces Armades". 

Per la seva banda, el Ministeri de Defensa actual ha afirmat al diari que no han trobat cap registre d'aquesta medalla, tot i que consta en el seu full de servei.