Álvaro Pérez, més conegut com El Bigotes, a presó pel cas Gürtel, ha explicat al Congrés dels Diputats les irregularitats del PP a l'hora de pagar les factures dels actes que organitzava "per tot Espanya". Aquestes factures, en moltes ocasions, corrien a càrrec d'empresaris, "Que jo sàpiga, ho feien amb alegria i felicitat. No els he vist plorar", ha exposat en to irònic El Bigotes.

Pérez ha comparegut a la comissió d'investigació sobre el presumpte finançament il·legal del PP i ha considerat que veient l'actual Grup Popular del Congrés, al PP "segueixen sent els mateixos" que hi havia abans que esclatés la trama Gürtel. 

Durant la compareixença s'ha queixat de l'existència de portaveus populars que "insulten amb molta facilitat" els membres de les empreses que treballen pel partit i que ara estan sent investigats per "aquest suposat finançament il·legal del partit".

"Alguns dels dirigents que hi ha ara al PP no tenen ni idea del que passava. Els resulta molt fàcil insultar, però quan veig l'hemicicle, segueixo veient els mateixos", afegia Álvaro Pérez. 

El Bigotes també ha relatat que per organitzar els actes del PP anava a diari a la seu de Gènova i es reunia molt sovint amb Jesús Sepúlveda (exmarit d'Ana Mato) i Juan Carlos Vera (actualment diputat). Tant Vera com Sepúlveda van rebre regals de Francisco Correa (considerat capitost de la trama), concretament un cotxe per cada un.

D'altra banda, ha assegurat que ell no es reunia amb Rajoy i que la seva relació es redueix als onze mesos que van transcórrer des de la campanya de les eleccions generals de 2004. També van compartir un viatge de més d'un mes a Argentina quan Mariano Rajoy feia campanya.