Després que ahir la diputada de la CUP Eulàlia Reguant posés de manifest que les segones residències podrien ser okupables depenent del cas, avui el seu company Benet Salellas ha discrepat d'aquestes declaracions a RAC1 perquè creu que el debat està en el fet que no s'utilitzin les finques buides de la banca. "Les hem rescatat entre tots i estan sent infrautilitzades". 

Salellas ha defensat que en el cas del Banc Expropiat "es barregen molts altres elements perquè hi intervé la banca" i, per això, ha assegurat que "l'okupació l’hem de situar sempre en el marc de finques abandonades". El seu cas personal és diferent: "Les meves finques tenen algun tipus d’utilitat", ha explicat.

El diputat de la CUP ha deixat constància que no té "cap inconvenient" amb què es difongui a la xarxa la seva declaració de béns immobles, però sí que s'ha lamentat que es tregui de context, "es deformi la realitat" i "es comenci una discussió sobre les herències quan el patrimoni l’han guanyat els meus pares amb la feina de tota la vida".

"Preferiria que els meus pares estiguessin vius que no tenir el pis que es van guanyar treballant durant 30 anys", ha volgut deixar clar. En aquest sentit ha defensat l'impost de patrimoni i ha posat sobre la taula que la CUP el defensa.

"El problema no és la transparència sinó l’ús que determinades persones fan de la informació", ha sentenciat.