L'economista Santiago Niño Becerra ha alertat del deute espanyol al programa Tot es mou de TV3, i ha explicat que aquest any Espanya haurà de pagar 30.000 milions d'interessos del deute.

Segons Becerra, Espanya està per aquest motiu "en una llista de 12 països sota vigilància de la UE". Ha apuntat que el deute públic és pràcticament equivalent al PIB, però que el privat de les empreses i famílies és molt superior. "La suma total és absolutament demencial", ha advertit.

Becerra ha explicat que els mercats es preocupen sobretot del deute públic, però ha insistit que el deute de les empreses també és important perquè al final qui l'avala és l'Estat.

Becerra també s'ha referit a la decisió d'Amazon d'obrir una divisió de farmàcia, i ha pronosticat que serà "una revolució". Tot i que ha admès que el model de farmàcia americà no és igual que l'europeu, ha apuntat que a la llarga el que vol impulsar Amazon fa desaparèixer els majoristes de medicaments, perquè tractaran directament amb les farmacèutiques, i també pot afectar les farmàcies. 

"És una altra galàxia", ha apuntat.