Encara es van coneixent més informacions sobre la relació del comissari Villarejo amb el BBVA. Ara, se sap que la relació de Francisco González amb el comissari va ser més estreta del que es coneixia. Segons expliquen El Confidencial i Moncloa.com, el president d'honor del BBVA va recórrer a l'exagent per planificar les seves vacances.

Tal com demostren documents interns de l'entitat als que ambdós digitals han tingut accés, el banc va demanar al comissari el juliol de 2016 que avalués el perill a què s'exposava González si realitzava un creuer per aigües de la costa turca aquell mateix estiu, com tenia planejat. L'autoria de riscos que va efectuar el presumpte capitost de l'operació Tándem es va abonar amb diners de l'entitat financera.

Així, l'encàrrec confirma que la relació amb el BBVA amb Villarejo es va prolongar almenys durant els 12 anys següents a l'operació Trampa, el macroespionatge que va executar el banc el 2004, amb l'ajuda de Villarejo.

Segons els documents als quals ha tingut accés El Confidencial i Moncloa.com, el comissari va ser contactat per l'entitat a finals de juliol 2016, només 16 mesos abans que fos detingut per Assumptes Interns. El llavors cap de seguretat corporativa de l'entitat, Julio Corrochano, el mateix directiu que va supervisar l'operació Trampa, li va sol·licitar que examinés el nivell d'amenaça a què s'enfrontava González si realitzava una travessia en iot per l'arxipèlag grec Dodecanès i el litoral de Bodrum. Una setmana abans, sectors de les Forces Armades d'Ankara s'havien aixecat contra el Govern de Tayyip Erdogan. González volia assegurar-se que el seu viatge era segur, afirmen els digitals.