L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha negat que es regalessin entrades a grups com Vox o Societat Civil Catalana per la inauguració dels Jocs Mediterranis; "s'han dit moltes ximpleries", ha matisat.

A més, Ballesteros ha assegurat aquest dilluns que la majoria de les entrades per a la inauguració posades a disposició del públic es van vendre i que les localitats que van quedar buides responien a invitacions o compromisos. Concretament, es van vendre 6.793 entrades de 7.000, que era l'objectiu de l'organització.

Segons el batlle, hi havia 13.518 localitats que comptaven que s'ocupessin d'un aforament de 14.000 seients. Així, els espais buits de l'estadi responien, segons Ballesteros, a atletes que van marxar després de la desfilada sense ocupar els 3.000 seients que se'ls havia de reservar obligatòriament, i a membres dels comitès olímpics, als quals s'havien guardat 1.800 localitats, així com a una part de seients de voluntaris.

Després que en les competicions s'hagin vist graderies buides, l'organització ha fet un impuls en la promoció de venda d'entrades. Ballesteros també ha rebutjat les xiulades cap a Torra, "de manera clara i sense pal·liatius", i a Felip VI.