L'Audiència de Barcelona ha rebut la petició de la Fiscalia perquè es faci efectiva la sentència del cas Palau i Fèlix Millet, Jordi Montull, Gemma Montull i Daniel Osàcar entrin ja a la presó després que el Tribunal Suprem hagi ratificat la sentència.

Són 9 anys i 8 mesos de presó i multa de 4,1 milions d'euros a qui va ser màxim responsable del Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet, i 7 anys i 6 mesos de presó i multa de 2,9 milions d'euros al també exresponsable de la mateixa entitat, Jordi Montull

La Fiscalia també ha demanat que CDC retorni els 6,6 milions d'euros com a guanys obtinguts mitjançant tràfic d'influències.

En un comunicat, l'Audiència de Barcelona confirma que ja ha rebut la petició i que "els magistrats i magistrades de la secció 10, la lletrada de l'Administració de Justícia i el funcionari assignat com a servei mínim, atesa la situació d'estat d'alarma i els terminis processals suspesos, continuen treballant, afronten prioritàriament les causes amb persona en presó (tal com s'indica com a servei essencial)". Amb tot, l'Audiència de Barcelona exposa que, pel que fa al cas Palau i l'ordre d'entrada a presó dels condemnats, dictaminaran l'ordre "dins de les possibilitats que permet l'actual situació". 

L'Audiència de Barcelona recorda que no hi ha risc de fugida dels condemnats i que s'han establert les mesures pertinents des que es va destapar el cas l'estiu del 2009. Tenen fiances consignades. En el cas de Fèlix Millet, 400.000 euros, i en el de Montull, 100.000 euros. A més, tenen retirat el passaport i embargat el patrimoni personal tant dels condemnats com el de CDC des de la fase d'instrucció de la causa.

L'entrada a la presó de Fèlix Millet i Jordi Montull, així com la de Gemma Montull i Daniel Osàcar, no és imminent, per tant. Millet té 84 anys, Montull 77 i Osàcar 85. Cal veure com es farà efectiva la sentència. En quin mòdul se'ls ingressarà i quant temps trigaran a obtenir un tercer grau que els permet sortir de la presó a causa de la seva edat. 

De fet, Millet i Montull van entrar a la presó un cop coneguda la sentència del cas Palau, poc després d'acabar el judici, però ja la seva edat i el seu estat de salut van fer que en sortissin i esperessin en llibertat la resolució de la sentència ferma per part del Tribunal Suprem.