L'Audiència de València ha arxivat la causa sobre la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 en aquesta ciutat en la que estava processat l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps per malversació i prevaricació. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha estimat el recurs de la Fiscalia en haver prescrit el presumpte delicte de prevaricació i en no ser possible constatar un perjudici econòmic directe per a la Generalitat, en el cas de malversació.

La titular del Jutjat 17 havia incoat procediment abreujat contra Camps, el seu exvicepresident Vicente Rambla i el seu exconseller Mario Flores per considerar que hi havia "prou indicis, sòlids, raonables i consistents", de la comissió dels delictes.

Camps es defensa

Camps ha assegurat que l'únic que va fer durant els seus mandats va ser "intentar fer la millor gestió possible" al servei dels valencians i per l'interès general i el bé comú, i ha manifestat que des que no és al capdavant del Govern valencià, la Comunitat Valenciana "no ha tornat a tenir un govern com Déu mana".

Ha afirmat que la seva tranquil·litat és "absoluta" i ha acusat el president de la Generalitat, Ximo Puig, d'utilitzar l'Advocacia de la Generalitat per "perseguir adversaris polítics" i que, deu anys després, és "obvi" que Puig i el PSPV pretenen "arraconar-lo". Segons el seu parer, es tracta de "delacions sense proves, sense fets, meres especulacions" davant de les quals Camps es continuarà "defensant".

Camps ha insistit, com en altres ocasions, en les quals des de febrer de 2009 hi ha hagut una campanya contra la seva persona i contra el PP "extraordinària", i ha recordat que va ser absolt de la causa dels vestits