La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha dedicat una dura rèplica a un periodista que ha formulat una pregunta amb to masclista durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu. El periodista Xavier Rius preguntava al conseller Ernest Maragall sobre els suports internacionals del Govern i, per referir-se a l'actriu Pamela Anderson, ha utilitzat l'expressió "l'actriu aquella de les tetes".

Artadi ha intervingut abans que el conseller respongués per demanar "estalviar-se comentaris masclistes" de cara a futures preguntes, cosa que el periodista ha contestat argumentant que "hi va haver un alt càrrec d'ERC que va dir coses pitjors", en referència a les converses telefòniques de Lluís Salvadó que van sortir a la llum fa uns mesos. La portaveu no s'ha fet enrere i ha replicat que, si s'utilitzen aquests arguments, "entrarem en el perquè tu ho has dit jo també ho puc dir". "Em sembla que la societat catalana no va cap aquí", ha conclòs.

Hores després, Junts per Catalunya ha publicat el tall de vídeo al seu perfil de Twitter amb un missatge en contra dels comportaments masclistes: