La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha dit al programa Preguntes freqüents de TV3 que la formació "no descarta que Carles Puigdemont vagi a la investidura en persona". La portaveu ha assegurat que aquesta opció seria la ideal però que tampoc no poden descartar altres possibilitats com una investidura telemàtica o que llegís el discurs d'investidura una persona delegada pel president. 

Tot i això, la portaveu de JuntsXCat ha admès que la probabilitat que el president a l'exili vingui físicament "és petita", encara que existeix. Artadi també ha insistit en la importància de fer valer el resultat de les eleccions del 21-D, unes eleccions que, sempre segons Artadi, "el govern espanyol va convocar i va perdre".

A més a més, la també diputada electa ha matisat que el seu partit hauria defensat qualsevol president "fos del partit que fos" si s'hagués trobat en la situació de Carles Puigdemont amb el 155, "perquè nosaltres no defensem una persona, defensem una institució".

Finalment, i tornant a la possibilitat d'una investidura en persona, Artadi ha dit que, "un cop s'hagi investit el president Puigdemont i hagi pres possessió del càrrec, esperem que tingui unes garanties i reconeixement internacional que li donin més protecció".