La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha valorat que el president del Parlament, Roger Torrent, ha començat amb "mal peu" el seu mandat proposant Carles Puigdemont com a president després de fer la ronda de contactes amb tots els partits. "La persona en què alguns veien un nou to ha començat proposant una persona que està fugida i investigada per delictes molt greus", ha declarat.

Arrimadas també ha criticat que Torrent "gasti diners públics" en viatjar a Brussel·les per reunir-se amb Puigdemont, tal i com ha anunciat. "Li demanem que deixi de ser l'emissari, l'advocat o el representant de Junqueras i Puigdemont i que sigui el president dels 135 diputats", ha manifestat. També ha valorat el viatge a Dinamarca i ha dit que el president "només pot oferir shows mediàtics i no un projecte per a tots els catalans".

A Cs reconeixen que tenen "poques esperances" en el mandat de Torrent. Arrimadas ha considerat que no hi haurà canvis en referència a la seva predecessora. "És més del mateix, és la cara d'ERC i no aporta solucions sinó que continua intentant allargar el procés que no porta enlloc i que ens genera tants problemes", ha valorat. Per això, ha dit que presentaran un escrit de reconsideració a la Mesa.

Carta a Rajoy

Sobre la petició de reunió que Torrent ha fet a Mariano Rajoy, Arrimadas ha dit que no té com a objectiu "defensar els 135 diputats". "Em temo que allà on vagi estarà pensant més en ser representant de Junqueras i Puigdemont que en tots els parlamentaris", ha afirmat. 

Arrimadas també ha carregat contra Puigdemont per viatjar fins a Copenhaguen per participar en un debat universitari. Ha dit que el seu temps "ja ha passat" i que no ha aportat "res de bo". "L'única cosa que pot oferir als catalans és un show mediàtic, no té projecte per a tots els catalans", ha valorat. 

D'altra banda, ha demanat al PPC que faci "més autocrítica" i deixi "d'atacar Cs" i, a nivell estatal, ha demanat que els Pressupostos Generals de l'Estat es puguin aprovar ja que Cs havia fet algunes propostes.