La líder de Ciutadans a Catalunya, Ines Arrimadas, ha criticat durament l'aturada de país d'aquest dimecres 8-N assegurant que els que pateixen aquesta iniciativa "són els de sempre", fent referència als treballadors, autònoms, petits empresaris i als que volen utilitzar els serveis públics. En aquesta línia, ha afirmat que hi ha molts catalans "que vol anar a treballar i no pot" i ha advertit que "de l'estelada no es menja". 

En una visita als comerciants de Santa Coloma de Gramanet, Arrimadas ha carregat contra el procés argumentant que aquest està afectant directament a l'atur i a la "fugida" d'empreses i ha instat a anar a votar el 21-D. “El 21D podem començar una nova etapa a Catalunya per recuperar la convivència, el futur de tots els catalans i el sentit comú” ha explicat.

La portaveu de Cs s'ha postulat com la millor alternativa per “superar aquest malson del procés" que afirma que fa perdre "diners, temps i oportunitats".

Puigdemont, els alcaldes i Brussel·les

Arrimadas també ha tingut paraules pel president Carles Puigdemont, de qui ha dit que "està molt tranquil" a Brussel·les i ha afirmat que està "fugit i que no respecta tots els catalans”. D'altra banda, sobre el viatge dels alcaldes a Bèlgica, ha remarcat que demanarà als diferents ajuntaments on tenen representació que detallin qui ha costejat el viatge dels alcaldes a Brussel·les. “Les festes de cadascun que se les paguin amb els seus diners” ha conclòs.