El nou blanc de d’Anonymous es diu Ciutadans. Així ho ha evidenciat el grup de hackers a Twitter, on han anunciat que el proper 19 de desembre -l’últim dia de campanya- aportaran informació “crucial” del partit, i en concret del seu president Albert Rivera.

Anonymous s’ha proposat fer públic qui finança Ciutadans, i ja n’ha avançat alguns noms per anar obrint boca.

Així, asseguren que el partit ha rebut el suport econòmic de conegudes empreses com Mercadona, Grupo Arturo (200.000 euros), Omega Air (1 milió d’euros) o Marina d’Or (2 milions d’euros).

Amb tot, Mercadona ha desmentit cap vinculació amb el partit d'Albert Rivera, assenyalant que ja l'any 2015 van circular informacions que indicaven un suposat finançament a Ciutadans que també van ser desmentides.  

Sempre segons Anonymous, els que aspiren a esdevenir la primera força del Parlament també hauria estat finançats per la família Kaczynski (entre 250.000 i 300.000 euros), i fins i tot per l’expresident de l’Espanyol, Joan Collet, “amb diners del club”.

Els hackers s’erigeixen directament “en contra” del partit (d’aquí el hashtag “#AnonymousContraCiudadanos), i adverteixen els usuaris que “no perdonem, no oblidem, espera’ns”.

La notícia arriba dos dies després que Anonymous va informar que havia hackejat Indra, l’empresa que farà el recompte del 21-D. Setmanes després del referèndum, a més, va fer caure pàgines webs com ara la del PP o la de la Fundació Francisco Franco.