Després que el líder de PodemosPablo Iglesias, hagi retret a Hoy por Hoy de la Cadena Ser a la diputada de CSQP Àngels Martínez que retirés ahir les banderes espanyoles que havien col·locat els diputats del PP als escons de l'hemicicle i l'hagi emplaçat a disculpar-se perquè considera que "es va equivocar", la membre de Podem ha deixat ben clar a El Món a RAC1 que no té cap intenció de demanar perdó per treure-les.

I no només això. El diputat del mateix partit Joan Coscubiela va demanar perdó per aquest fet en boca de la seva companya i, precisament per això, Martínez ha volgut deixar ben clar que "Coscubiela no està autoritzat a parlar en nom meu, eh?", així com que "veurem què passa amb ell" perquè considera que "el problema és la posició de poder que se li va cedir a Coscubiela".

Ara bé. Tornant a la qüestió de la bandera, la diputada podemista ha assegurat que, en cas que la bandera hagués estat la republicana, sí que l'hauria deixat perquè, ha assegurat, "sempre ha estat la meva bandera". 

Més tard, en declaracions als mitjans als passadissos del Parlament, Martínez ha assegurat que aquesta bandera era "un símbol que no corresponia amb el que s'estava votant en aquell moment en el Parlament". "No és una bandera que ens pugui unir, no reconèix la plurinacionalitat i va ser imposada per la força de les armes", ha assegurat la diputada. A més, ha volgut afegir que és la bandera "per la que el meu pare va anar a lluitar quan tenia 18 anys i per la qual la meitat de la meva familia ha mort".

A banda d'això, Martínez, també ha explicat a Rac 1 que ja tenia clar des de feia temps que aniria a votar el proper 1 d'octubre, però s'ha mostrat confusa amb el sentit del seu vot. Ella, segons ha afirmat, estava convençuda que votaria que 'no', però ha matisat que "si m'ho posen tan difícil, igual reconsidero el meu vot".