La parada de Sant Jordi d'El Nacional és un anar i venir de gent incessable, el candidat a l'alcaldia de Barcelona per ERC, Alfred Bosch, és un dels que ha atès els nostres micròfons. En una entrevista que, de forma irònica, ha començat en francès, el candidat ha assegurat que no pactarà amb l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, possible candidat per Ciutadans.

Tot i deixar clar que no té interès en parlar amb Cs, Bosch ha exposat que "li diré a Valls que aquí ens estimem Barcelona i s'ha de tenir un bon projecte per la ciutat". "Que m'expliqui Valls que vol fer amb els problemes en l'habitatge, en el transport públic, en els narcopisos, en el turisme...", manifestava Alfred Bosch al mateix temps que qüestionava que el francès "s'estimi la ciutat i la conegui".

El d'ERC ha proposat als periodistes d'El Nacional que preparin un "trivial de Barcelona" de cara a les eleccions municipals; Bosch considera que seria el més adequat "perquè bé que per aconseguir una feina has de passar una prova o unes oposicions, per governar a Barcelona l'has de conèixer bé".

Finalment, Alfred Bosch s'ha mostrat convençut subratllant que "si Ciutadans ha escollit Manuel Valls és per flagel·lar l'independentisme i no ens sembla una bona jugada perquè la ciutat es mereix més".