Xavier Pellicer, advocat d'Alerta Solidària, ha assegurat que la seva organització no dona valor al sumari de l'operació Judes. El sumari dels CDR detinguts el 23 de setembre intenta, entre d'altres coses, implicar el president de la Generalitat, Quim Torra, en tota l'operació suposadament terrorista en què la Guàrdia Civil acusa els 9 detinguts, 7 dels quals en presó preventiva, i que investiga l'Audiència Nacional. 

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'advocat ha volgut subratllar que no veu "cap element al sumari per acusar-los (CDR) de terrorisme o per poder demostrar que tenien material explosiu".

Segons consta en aquest sumari, la Guàrdia Civil va intervenir al membre dels Comitès de Defensa de la República Jordi Ros un full amb diverses anotacions manuscrites, entre les quals una amb el títol "esquema bomba", seguit d'anotacions i un dibuix per les dues cares.

La investigació també apunta a un suposat assalt al Parlament de Catalunya, on el president Quim Torra s'hi hauria de quedar tancat, encarregat pel mateix departament de Presidència, tot i que després també diu que l'ideòleg seria un suposat CNI català. Alerta Solidària té molt clar quina és la "intenció" d'aquesta filtració relacionada amb el president.