L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha demanat aquest divendres que es retiri un cartell publicitari d'una empresa municipal, que el PSC havia denunciat perquè considera que és sexista. Es tracta d'un plafó del Port de Badalona, presidida pel batlle, que sota el lema "Les Pilis al port" s'anuncien tant descomptes com ofertes per a les dones que porten aquest nom entre el 9 i el 18 d'octubre. L'anunci va acompanyat d'un dibuix on es veu un grup de sis dones amb biquini i banyador.

"He vist aquesta campanya del Port de Badalona i em sembla de molt mal gust. Acabo de donar les instruccions els responsables perquè la retirin de manera immediata", ha indicat Albiol en el seu compte de Twitter. 

Dues hores abans de l'anunci d'Albiol, els socialistes havien denunciat també en el seu compte de Twitter el cartell publicitari perquè consideren que és sexista. 

En aquest sentit, han argumentat que "cosifica la dona" alhora que utilitza "estereotips sexistes impropis d'una administració pública". Així mateix, també ha apuntat la formació que "no representa la diversitat de les dones" que existeixen dins de la societat.