La responsable del grup dels comuns, Jéssica Albiach, ha replicat aquest vespre al Parlament amb contundència al diputat de Vox Antonio Ramón Gómez, que des de la tribuna del Parlament l'havia emplaçat a callar al crit de "comunista, calli!". Ha estat durant el debat sobre la proposició de mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera que s'ha celebrat a l'hemicicle i després que l'afirmació del diputat de Vox assegurant que "Espanya té aigua suficient per respondre a les necessitats del espanyols" havia provocat els riures de part de l'hemicicle, als quals Antonio Ramón Gómez s'ha enfrontat irritat.

"Li fa molta gràcia, perquè a mi no me'n fa cap, eh!", ha advertit el polític ultra dirigint-se a una diputada d'ERC, asseguda a l'esquerra de l'hemicicle, a la qual ha retret que rigués davant d'una situació de sequera extrema que està arruinant els agricultors i que pot deixar els ciutadans sense aigua per beure. "I una sequera que ha arribat per culpa seva. O sigui, que no rigui", ha reblat.

Enganxada amb Albiach

Les paraules del parlamentari de Vox han provocat un riure cada cop més general a l'hemicicle, que ha resultat especialment sorollós als escons dels comuns. Això ha fet que el diputat interrompés el seu discurs de nou i girés la mirada cap a la dreta de l'hemicicle, on es troba el grup morat, per increpar directament Albiach: "Comunista, calli, que avui ja han rebut prou, no em faci que li doni jo també", ha assegurat, aixecant exclamacions de sorpresa a l'hemicicle, en referència, segons ha aclarit tot seguit, als retrets que minuts abans havia dedicat als comuns el diputat de Junts Salvador Vergés.

En acabar les intervencions, Albiach ha demanat la paraula per respondre des del seu escó. "Per al·lusions i perquè consti en acta, a mi cap nazi de Vox no em mana callar", ha sentenciat.