Més moviments a la Corporació Catalana de Mitjans (CCMA) amb el nomenament dels dos nous caps d'informatius de TV3 i Catalunya Ràdio. Els periodistes encarregats d'assumir aquestes funcions seran Albert Calatrava a la televisió i Òscar Fernández a l'emissora de ràdio, en substitució de Daniel Bramon a TV3 i Natalia de Ramon i Joan Rossinyol, els interins escollits després del cessament de David Bassa i Francesc Cano. A finals d'abril d'aquest 2022 va arribar el cessament de Vicent Sanchís i TV3, que van ser substituïts primer de manera interina i després de forma definitiva per Sígfrid Gras a la televisió i Jordi Borda a la ràdio, que havien estat els seus subdirectors. En aquell moment també van canviar els directors d'informatius, una funció que assumeixen a partir d'ara de manera definitiva Calatrava i Fernández. Fins ara, Calatrava havia estat delegat de TV3 i Catalunya Ràdio a Madrid, mentre que Fernández dirigeix el programa La Tarda de Catalunya Ràdio, juntament amb la seva companya Elisenda Carod. Abans, havia editat també l'informatiu migdia de la ràdio pública. 

L'estructura directiva de la televisió, amb Sigfrid Gras al capdavant, la configurarà Clara Cabezas com a directora adjunta; Cristian Trepat, cap de Continguts i Programació; Daniel Barcon, com a cap d'Esports; Paulí Subirà, com a cap d'Imatge; i Mario Daza, com a responsable de Producció. A la ràdio, Jordi Borda ha proposat Xavier Mujal com a director adjunt; Santi Faro com a director de l'Àrea Creativa i Continguts; Xavier Campos com a cap d'Esports; Laura Marín de responsable d'Antena; i Montse Ollé a Producció. Mentrestant, Daniel Bramon ha estat nomenat com a cap de la nova Unitat Estratègica d'Actualitat, de caràcter transversal per a tota la CCMA.

Tensions polítiques pels nomenaments dels directors 

A l'abril, el Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va aprovar i publicar les bases per a la convocatòria del procediment de selecció de candidats a director de Televisió de Catalunya i de Catalunya Ràdio. Això va provocar que per primera vegada aquests càrrecs s'hagin designat a través del resultat d'un concurs públic i obert. Amb tot, aquesta elecció va provocar tensions entre ERC i Junts quan aquests encara eren socis de Govern. Els dos representants de Junts al Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Àngels Ponsa i Josep Riera, no van avalar l'elecció de Jordi Borda com a nou director de Catalunya Ràdio, defensant que el projecte que havia presentat el també periodista Miquel Calçada a la comissió tècnica era el millor tot i que el resultat final dels dos candidats era pràcticament "d'empat".

Els requisits per optar a la direcció de TV3 i Catalunya Ràdio eren que els candidats i candidates fossin de nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea i tinguessin en possessió d'una titulació oficial universitària superior (pot ser un grau, llicenciatura, enginyeria, arquitectura, màster o doctorat). Paral·lelament, havien de disposar de més de cinc anys d'experiència directiva, de gestió de mitjans de comunicació en el sector audiovisual o en indústries creatives; gaudir d'un nivell alt de comprensió tant escrita com oral de les llengües oficials de Catalunya —en el cas del català, caldrà acreditar una titulació del nivell C1 o bé realitzar la prova corresponent i que sigui equivalent a aquest nivell durant el procés de selecció— i de la llengua anglesa; i que mai els hagin obert un expedient disciplinari.