L'Ajuntament de Barcelona ha retirat aquest dilluns diversos cartells que Tsunami Democràtic havia col·locat en marquesines municipals amb l'anunci de la convocatòria al Camp Nou, aquest dimecres 18 de desembre a les 16h. El mateix Tsunami ha comunicat l'acció a través del canal de Telegram.

L'empresa que gestiona la publicitat, Clear Channel, ha confirmat a aquest diari que ha sigut "un boicot" contra la seva feina, tot i que no portaran a terme cap acció judicial, ja que no són els propietaris de les marquesines. L'única mesura que prendran serà reforçar els panells i "millorar els tancaments" perquè això no es torni a repetir.

Un total de sis marquesines han aparegut amb cartells de Tsunami Democràtic segons ens ha confirmat l'Ajuntament de Barcelona. L'acció s'ha produït aquesta passada nit i han estat retirats a quarts d'una del migdia d'aquest dilluns.

Fonts directes de l'Ajuntament aclaren que això no és un fet aïllat i que no és la primera vegada que viuen un episodi similar amb d'altres "col·lectius reivindicatius". En aquest cas, apliquen la mesura de sempre: retirar la publicitat. No aniran més enllà, ja que si no es detecta qui ho penja en el moment, el fet "es considera de procedència anònima".

Marquesina Barcelona publicitat Tsunami canviada - Marta Lasalas

L'Ajuntament ha retirat la publicitat del Tsunami Democràtic de la marquesina / Marta Lasalas