Una desena de membres dels Comitès de Defensa de la República de la Catalunya Central han estat agredits aquesta matinada a Santa Maria d'Oló, a la comarca del Moianès. Segons ha anunciat el CDR Oficial de Catalunya, una vintena d'ultres els han encerclat i els han agredit i cridat consignes racistes i feixistes.

L'agressió s'ha produït quan el grup d'ultres estava retirant cartells i llaços grocs dels carrers del poble i els membres del CDR els han descobert. Els ultres han reaccionat amb insults i amenaces feixistes i han colpejat algunes persones.

En total hi ha hagut dos ferits, que han estat traslladades a l'hospital Sant Joan de Déu. Els responsables de l'agressió han estat identificats pels cossos de seguretat i els membres del CDR ja ho han denunciat.

Aquesta agressió arriba l'endemà que un home de 30 anys fos agredit a Lleida per dur un llaç groc. Els ultres li van fer un tall a l'orella que va requerir set punts de sutura. L'home també ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. 

En aquest darrer vídeo, fet públic per l'Associació de Motards Independentistes, s'ha pogut apreciar la violència indiscriminada cap a un dels membres del CDR, que ha estat colpejat brutalment.