Un militant del Jovent Republicà de Mataró ha patit una agressió feixista aquest dijous. Els fets van tenir lloc al Carrer de Cuba, quan el militant, que vestia amb una samarreta reivindicativa, va veure que un cotxe s'aturava al seu davant i com 3 homes li disparaven un projectil, segurament amb una pistola de balins, han expressat a través d'un comunicat. La bala li va impactar prop de l'ull i l'agressió va anar acompanyada d'un crit de "viva Vox hijo de puta".

El jove va requerir assistència mèdica a l'hospital de Mataró i ja hauria presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la ciutat.

En el mateix comunicat, recorden que no és la primera agressió feixista a la ciutat i exposen que després d'una manifestació unionista, fa més d'un any, un altre veí de Mataró va patir una agressió per un grup de feixistes. 

Fa dues setmanes, un grup feixista va visitar també el local que Jovent Republicà i Esquerra Republicana comparteixen a Mataró i van tancar un company per la força i el van intimidar.