Des d'Arcadi Oliveras, passant pel pare Manel, fins a Sílvia Cóppulo. Múltiples personalitats d'àmbits diversos han protagonitzat una jornada cultural en solidaritat amb els presos polítics i el Govern a l'exili a l'església de Sant Felip Neri, a Barcelona. El conjunt d'actes, que s'han allargat al llarg de tota la jornada, han estat organitzats per Cristians per la Llibertat, una entitat relacionada l'ANC.

L'encarregada de presentar el conjunt d'actes, en què han participat persones d'àmbits i tendències polítiques molt diverses, ha estat la periodista i presentadora Sílvia Cóppulo. Totes les converses han girat en la defensa del retorn del Govern exiliat a Brussel·les i l'alliberament del vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Joaquim Forn i els líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

En la jornada hi han participat personalitats com l'economista Arcadi Oliveres, el periodista Antoni Bassas, l'actriu Núria Feliu i el Pare Manel. També s'hi han arribat les dones de Joaquim Forn i Jordi Cuixart, Laura Masvidal i Txell Bonet. A part dels col·loquis també hi ha hagut actuacions musicals, com la del grup de jazz Carhurforfree.

Els organitzadors de la jornada han col·locat un gran llaç sobre l'altar de l'església, acompanyat de les fotografies dels líders polítics empresonats.