Tsunami Democràtic, la iniciativa per donar resposta a la sentència que va néixer el 2 de setembre, ha arribat als 60.000 inscrits al seu compte de Telegram. Així doncs, la plataforma que proposa com a eina de confrontació la lluita no violenta i de la desobediència civil com a estratègies transformadores, confirma el seu considerable creixement de seguidors a totes les xarxes socials.

A Twitter ja disposen de més de cinquanta mil seguidors i a Instagram més de quinze mil, unes xifres molt altes per tenir només un mes i escaig de vida. Tot i així, Tsunami Democràtic no en té prou i demana que s'hi sumi més gent "perquè la resposta arribi arreu".

De fet, la plataforma ja s'ha ampliat a les universitats catalanes on ha fet una crida "a buidar les aules per omplir els carrers el dia de la sentència". Fins a tretze convocatòries estan programades en diferents campus per tal de "liderar les mobilitzacions de resposta".

Amb tot, Tsunami Democràtic assegura que ho té tot preparat per a quan surti la resolució de l'1-O. "Només amb pancartes i tuits segur que no", sinó "exercint la desobediència civil massiva per obligar l'estat espanyol a resoldre democràticament el conflicte", destaquen.